DOLAR 42,9259 0.13%
EURO 50,6303 -0.18%
ALTIN 6.249,701,29
BITCOIN 3744411-1.66423%
İstanbul

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Kastamonu Zonguldak’a Bağlanıyor, İnebolu’nun Akıbeti Belirsiz
  • HABER MOTTO
  • Gündem
  • Kastamonu Zonguldak’a Bağlanıyor, İnebolu’nun Akıbeti Belirsiz

Kastamonu Zonguldak’a Bağlanıyor, İnebolu’nun Akıbeti Belirsiz

PTT’de ülke genelinde yeniden yapılandırmaya gidiliyor.

ABONE OL
21 Aralık 2025 21:20
Kastamonu Zonguldak’a Bağlanıyor, İnebolu’nun Akıbeti Belirsiz
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Varlık Fonu bünyesinde faaliyet gösteren PTT’de kapsamlı bir yeniden yapılandırma sürecine gidiliyor. Edinilen bilgilere göre, Türkiye genelindeki 81 il PTT başmüdürlüğü kapatılarak, yerlerine 18 bölge müdürlüğü kurulacak. Yeni yapılanma kapsamında birçok ilçedeki PTT şubesinin de kapatılması veya personel sayısının azaltılması gündemde.

Bu çerçevede Kastamonu PTT Başmüdürlüğü’nün kapatılarak, Zonguldak’ta kurulacak PTT A.Ş. 15. Bölge Müdürlüğü’ne bağlanacağı öğrenildi. Kastamonu ile birlikte Karabük ve Bartın illerinin de aynı bölge müdürlüğüne bağlanacağı ifade ediliyor.

İnebolu PTT Merkezinin Durumu Merak Ediliyor

Yeniden yapılanma sürecinde İnebolu PTT Merkezi’nin geleceği belirsizliğini koruyor. Kulislere yansıyan bilgilere göre, Kastamonu genelinde yalnızca bir veya iki ilçede PTT Merkezi’nin tam kapasiteyle faaliyetini sürdüreceği; diğer ilçelerdeki merkezlerin ise kapatılacağı ya da sınırlı personelle hizmet vereceği öne sürülüyor.

Yeni yapılanmanın, hizmet sunumu ve personel yapısı üzerindeki etkilerinin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP